Υπηρεσιεσ

Υπηρεσίες που προσφέρει
το σχολείο μας

​Προετοιμασία Για Το Δημοτικό​

Με την εισαγωγή της διαθεματικότητας στα εκπαιδευτικά προγράμματα οργανώνουμε δραστηριότητες πάνω σε συγκεκριμένους στόχους, και συμβάλλουμε στο μετασχηματισμό της θεωρίας σε πράξη. Η διαθεματικότητα είναι μία σημαντική μεθοδολογική προσέγγιση των νέων προγραμμάτων σπουδών έτσι όπως αυτά κατευθύνονται από το Υπουργείο παιδείας και συμβάλλουν στην υποστήριξη του πολυσύνθετου αλλά και δύσκολου εκπαιδευτικού έργου. Οι γνώσεις πρέπει όχι μόνο να κατακτώνται αλλά και να αξιοποιούνται από τα παιδιά.

Ψυχαγωγική προβολή Video

Γνωστά και αγαπημένα παιδικά παραμύθια παρουσιάζονται στα παιδιά στην ώρα της ξεκούρασης ηρεμώντας το πνεύμα τους και ανοίγοντας τους ορίζοντες της φαντασίας τους.

Παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων

Διοργανώνονται στο χώρο του σχολείου μας 2-3 φορές τον χρόνο και συμβάλλουν στην ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και στην καλλιέργεια της αισθητικής τους. ( Κουκλοθεατρική παράσταση, παράσταση καραγκιόζη, θεατρικά δρώμενα με διαδραστική συμμετοχή των παιδιών.

μεταφορά με σχολικό

Το σχολείο μας διαθέτει σχολικό λεωφορείο με εξειδικευμένο επαγγελματία οδηγό με πολυετή εμπειρία στον χώρο. Η μεταφορά των παιδιών από και προς το σχολείο πραγματοποιείται με δρομολόγια που επιλέγουν οι γονείς/κηδεμόνες με σκοπό να εξυπηρετούνται όλοι όσοι επιθυμούν αυτή την υπηρεσία. Οι περιοχές που καλύπτουμε είναι: Καλλιθέα, Πετράλωνα, Ταύρος, Μοσχάτο, Νέο Φάληρο και Νέα Σμύρνη.

εκδρομές σε παιδότοπους

Το σχολείο μας διοργανώνει εκδρομές σε παιδότοπους (μετά από την έγκριση των γονέων) όπου τα παιδιά μεταφέρονται με το σχολικό λεωφορείο έχοντας πλήρη ασφάλεια.

πλήρης και υγιεινή διατροφή (πρωινό & μεσημεριανό)

Προσφέρουμε Δεκατιανό και μεσημεριανό γεύμα που ετοιμάζεται καθημερινά στο σχολείο μας με έμφαση στον υγιεινό τρόπο μεσογειακής διατροφής, στέλνεται στους γονείς με email την πρώτη μέρα κάθε μήνα και έχει την έγκριση και την υπογραφή της παιδιάτρου του σχολείου μας.

 

Ιατρική παρακολούθηση

Η παιδίατρος με την οποία συνεργάζεται το σχολείο μας παρακολουθεί τα παιδιά κάθε μήνα μετά από την συναίνεση των γονέων/κηδεμόνων με παιδιατρική εξέταση και ενημερώνει τις καρτέλες υγείας τους.

πρόθυμες, χαρούμενες και έμπειρες παιδαγωγούς

συμβάσεις με τράπεζες και οργανισμούς